10.4 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Малчугани посрещат Дядо Коледа в Операта тази събота

За втора поредна година Бургаската опера е подготвила вълнуващо тържество за най-малките си зрители. Представлението  „Елха в Операта” ще се състои тази събота, 19 декември, от 10:30 часа. Благодарение на него родителите ще  срещнат децата си с магията на балета, а след това и със самия Дядо Коледа. В първата част малчуганите ще гледат „Куклената Фея”, а после  ще могат да се снимат с Добрия старец и неговата вярна помощничка Снежанка. За празничната атмосфера ще допринесе и триметровата елха, която ще грейне на сцената.

„Обикновено родителите оставят подаръците за децата си на касата на Операта, а след това Дядо Коледа вика всяко поотделно, дава му подаръка и се снима с него под елхата. Представлението е невероятна емоция за малчуганите”, споделят от Операта.

Последното представление от декемврийския афиш отново е посветено на децата. Това е Коледният концерт, който ще се състои на 22 декември, от 18:30 часа, в залата на Операта. В него  участие ще вземат  оркестърът  и хорът  на Държавна опера – Бургас, детски хор “Милка Стоева”. Диригент е Йордан Дафов, диригент на хора е Невена Михайлова, на детския хор – Светла Стоева, а концертмайстор е  Ваня Златева.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук