13.8 C
Бургас
вторник, май 28, 2024

Маратон в подкрепа на деца с аутизъм

На 25.10.2014г. от 10.00 часа пред Пантеона в Морската градина стартира маратона организиран от “Running Academy5kmrun”. Running Academy е идея, зародила се покрай съботните бягания на 5kmrun. Целта и е да даде основата на начинаещите бегачи и да усъвършенства напредналите.

Сдружение "Усмивка"

Running Academy е мястото, където всички ние се учим как да подобрим бягането си и да се научим да живеем по-здравословно под ръководството на доказани български спортисти и треньори.

Фармацевтичната компания Актавис е основен спонсор на благотворително бягане в четирите най-големи града в страната – София, Варна, Пловдив и Бургас, организирано от сдружение „5km run“, което ще се проведе на 25 октомври (събота) 2014 г. от 10.00 ч.

Целта на благотворителната акция е събиране на дарения в помощ на хората с аутизъм в България под мотото „Сам, но не самотен“.

Освен като основен спонсор, Актавис ще дари допълнителни финансови средства в помощ на хората с аутизъм в България, които имат нужда от специална рехабилитация и интеграция. Всички финансови средства ще бъдат разпределени за организациите в четирите града, грижещи се за хора с аутизъм.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук