17.6 C
Бургас
вторник, април 16, 2024

Марешки в Бургас: Не смятам да отварям бензиностанция в града /обновена/

Варненският бизнесмен твърди, че не е получавал заплахи 

Нямам представа, защото точно в Бургас, е извършена атаката срещу бизнеса ми. Не очаквам нови нападения. Не съм очаквал това да се случи точно в този град, но явно в Бургас има хора, които се занимават с такива неща. Странно е, че в една европейска държава, хора се разхождат по улиците със

взривни устройства, оръжия, боксове

и малтретират хората.

Това каза в Бургас варненският бизнесмен Веселин Марешки, чиято аптека беше атакува със взривно устройство късно снощи в бургаския комплекс „Славейков“.

Взривиха аптека на Марешки, спецекип на ДОТИ разследва взрива /ВИДЕО/

Capture

„На практика Бургас остава градът, в който не водим абсолютно никакви разговори за отварянето на бензиностанция. Нямаме подходящ обект. Този акт, няма да повлияе на моя начин на работа и моя на живот.

Не съм

получавал заплахи.

Отдавам случилото се в Бургас на последните наши инициативи, в които подсказахме на кмета на Варна, че е добре да се вслуша в началника си – г-н Борисов, който му каза, че след като горивата „падат” е нормално да „падат” и цените на услугите и стоките, които са пряко свързани”, коментира Марешки.

Междувременно Окръжна прокуратура – Бургас започна разследване на атаката срещу аптека „Марешки” в комплекс „Славейков”. Разследването е образувано срещу неизвестен извършител. Към момента се извършва оглед на местопроизшествието. Предстоят разпити на свидетели и назначаването на експертизи.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук