10.4 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Марешки: Не знам дали има напредък по разследването за бомбата в Бургас

Газовата асоциация твърди, че цените на горивата ще паднат с 2-3 стотинки, аз ще ги опровергая – в най-близко време ще има още бензиностанции в страната и не с 2-3 стотинки, а с 20-30 стотинки ще паднат горивата и в останалата част на страната.

Това коментира бизнесменът Веселин Марешки в предаването „Тази събота“ по bTV. Той добави, че ще има бензиностанции и в София.

„Най-късно до края на годината ситуацията в голяма част от държавата ще бъде нормализирана. Такива маржове по 30-40 стотинки няма да са допустими“.

„Картелът прави всичко възможно да бъде убит моят бизнес и по този начин да се попречи на интереса на варненци“, каза още той.

Бизнесменът призна, че не знае полицията да е разкрила кой е заложил бомба пред аптеката му в Бургас, но добави, че „тръгвайки на битка срещу картелите, знаех, че пътят няма да е лесен“.

Той отрече да прави манипулации на бензиностанциите си. „Аз съм тръгнал да се боря срещу тези измами, за да може да влиза повече ДДС, повече акциз в държавата, хората да живеят по-добре, а не да ставам поредния крадец“.

За спрените обществени поръчки Марешки коментира, че „това е част от нормализирането на държавата“ и „натискът отвън е толкова голям, че държавата не може да продължава да върви с толкова много корупция и толкова много безобразия“.

„Абсолютно сериозно ще се кандидатирам за президент. Не говорим за шоу, много сериозно гледам на тези неща“, каза още Марешки.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук