12.1 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Маринов съжалява, че нападнал незрящите туристи. Търсил ги за извинение, но безуспешно

Съдебен лекар твърди, че Маринов е много болен

„Готов съм да се извиня, за постъпката си. Допуснах грешка.“ Това обяви преди да влезе в съдебната палата в Несебър, 21-годишния Тодор Маринов, който нападна група незрящи туристи в Стария град и удари водачът им. Той обяви, че извършил нападението в момент на уплаха, но не уточни както точно провокирало тези чувства у него.

Тодор, който удари слепите туристи, бил сериозно болен. Пуснаха го! /видео/

Днес Маринов отново е в съда след като през миналата седмица беше освободен от ареста по настояване на защитата му, която поиска изготвянето на допълнителна медицинска експертиза, която да установи „съвместимо ли е здравословното му състояние с престой в ареста“.  Прокуратурата поиска той да остане под стража до началото на съдебното следствие.

Освободиха Тодор Николов, нападнал слепите туристи в Несебър! И той имал увредено зрение /ОБНОВЕНА/

Съдът обаче взе предвид предоставените от адвокатите на несебърлията документи, според които той страда от няколко заболявания. Тодор заяви още, че е направил опит да се свърже с пострадалите, за да се извини, но търсенето на словашките слепи туристи се оказало неуспешно.

По време на днешното заседание на съда в Несебър стана ясно, медицинската експертиза на Маринов е била изготвена в Сливен, след отказ на съдебни лекари в областта да се занимаят със случая. Според д-р Чаушев, той страда от нервно разстройство, което засяга центровете за глада и ситостта, има нарушения в тропохормоните, нарушена функция на обмяната на веществата, холесторолът му е с високи стойности, допълва „Дарик“.

И още – Маринов страдал от диспластични промени, неконтролируемо разможаване на клетки, свръхчувствителност към температурни промени, късен пубертет, учестяване на пулса при стресови ситуации, глаукома.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук