11 C
Бургас
сряда, май 15, 2024

Марин Райков изпрати благодарствена телеграма за кампанията „Искам да помогна“

„Обръщам се към Вас със специална благодарност и чисто човешка признателност за жеста на подпомагане на граждани в затруднено социално и финансово положение в Бургас, заявен от Вас в подкрепа на призива ми за солидарност от преди дни“. Това пише министър-председателят и министър на външните работи Марин Райков в поздравителната телеграма до Атанас Атанасов – инициатор на благотворителната кампания „Искам да помогна“. Вчера г-н Атанасов заяви, че по време на кампанията, която ще стартира на 8-ми април, ще бъдат раздадени 3 000 кг. месни и 1 000 кг. млечни продукти на хора в нужда.

 

„За разлика от други, Вие ме разбрахте. С решението си Вие не просто се присъединявате към моя апел, а на практика ставате сам по себе си инициатор на една кампания, чиято цел е да се протегне ръка на онези, които са в нужда и които са най-близо до нас – на нашата улица, в нашия град, в нашата община“, казва премиерът Райков.

 

В изпратената телеграма министър-председателят заявява, че инициативата „Искам да помогна“ ще получи необходимото съдействие от социалните власти и уверява, че вече е разговарял лично с вицепремиера Деяна Костадинова, за да бъде оказана подкрепата, която г-н Атанасов е поискал от социалните служби във връзка с успешната реализация на проекта.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук