20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Математици убиха жена и я потопиха в киселина

Убийство като в култовия сериал „В обувките на Сатаната” (Breaking Bad) – трима френски студенти бяха арестувани по обвинение, че са убили млада жена и са се опитали да разложат тялото й с киселина. Трупът на Ева Борсо е открит от майка й в пластмасов контейнер в апартамента й в Тулуза.

„Киселината е излята в пластмасови контейнери, като тялото е потопено после в нея”, поясняват полицейски източници. Героите от „В обувките на Сатаната” Джеси Пинкман и Уолтър Уайт убиват местен дилър на наркотици. След това тялото му е потопено в силна киселина, която да разложи трупа, за да не останат следи от него.

Двамата мъже на възраст между 19 и 22 години, обвинени в убийството, са продавали метамфетамини на студенти, което също напомня за историята на сериала. Според следователите, Борсо е дължала на момчетата около 5000 евро и, след като не успяла да ги плати в срок, те я нападнали в апартамента й с метален прът.

След като трупът бил потопен в силната киселина, мъжете на няколко пъти се връщали в апартамента, за да проверят дали тялото се разлага достатъчно бързо. Според следователи, престъпниците са използвали освежители за въздух, за да се опитат да скрият миризмата. Апартаментът на Борсо бил умишлено разхвърлян, за да изглежда като обир.

Няколко дни по-късно майката на момичето отишла да провери какво се случва с дъщеря й, която не вдигала мобилния си телефон. Така открила тяло.

Подозренията падат върху двете момчета, след като шефът на групата за трафик на наркотици отива в полицията с цел да издаде извършителите. За убийството са задържани двама мъже, на които са повдигнати обвинения, а третият е именно шефът на групата, който е с обвинение за съучастничество. Полицията споменава и четвърти извършител, чиято роля все още не е ясна и той не е арестуван, но е под постоянно наблюдение.

Пиер Алфорт, адвокат на едно от момчетата заяви, че „всички те са отлични студенти по математика, без провинения до момента”. Според него, проблемите започнали когато момчетата се включили в бурния клубен живот на Тулуза./btvnovinite.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук