9.3 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Махат трите мостика в Слънчев бряг

Трите мостика в курорта Слънчев бряг ще бъдат демонтирани до 4 май. Това заяви в интервю за bszone.info изпълнителният директор на „Слънчев бряг“АД Малина Стратиева. Съоръженията трябва да бъдат демонтирани защото са опасни. След последното наводнение в курорта, когато морето заля Слънчев бряг, тяхното състояние се е влошило още повече, обясни Стратиева.

През миналата седмица министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков, след въпрос на бургаски депутати от ГЕРБ, заяви, че железобетонните конструкции са били продадени за скрап незаконно. Стратиева каза, че няма нарушение на закона, защото за бракуването им не е било необходимо разрешение от Агенцията за приватизация, тъй като не става въпрос за разпоредителна сделка, а за отписване на дълготраен материален актив. Мостиците се намират  на плажната ивица пред хотел „Глобус“, пред хотел „Бургас и  мостик „Южни нощи“, който е пред х-л „Виктория“.

Повече, че скандалните мостици, за предстоящата смяна на борда на „Слънчев бряг“АД и за бъдещето на курорта, чуйте в интервюто с Малина Стратиева.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук