13.8 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Мащабно асфалтиране стартира в Община Царево

От следващата седмица започва асфалтирането на главната улица на гр.Царево – ул.”Хан Аспарух” в частта между ул.”Преображенска” и ул.”Милин камък”(от РУП-Царево до Начално училище „Н.Вапцаров”).  Там вече е подменен водопровода, има нови тротоари и бордюри, улично осветление, а след полагането на асфалта ще бъде поставена вертикална сигнализация и хоризонтална маркировка. За комфорт и безопасност на шофьорите по новото платно ще бъдат положени и самонивелиращи се капаци на шахти. При първа възможност ще започне и засаждане на дървесна растителност.

Успоредно с това продължават дейностите по ремонт на улиците в Лозенец, Варвара и Синеморец. В Лозенец ще бъде довършена входната улица „Странджа”. Цялата ул.”Резвая”, където бе подменен и водопровода, част от ул.”Черно море” и продължението на ул.”Рибарска” към м.”Тарфа” също ще бъдат асфалтирани. Завърши изграждането на нов водопровод и канализация по ул.”Липите” в Синеморец. Тя ще бъде стабилизирана и асфалтирана, както и част от ул.”Хоризонт”. Във Варвара ул.”Св.Никола”, освен водопровод и канализация, вече ще има и положен нов асфалт.

Четвъртокласната пътна мрежа в общината също няма да бъде подмината. Локални кърпежи и ремонти ще бъдат извършени между Царево и Лозенец; Лозенец и Велика; Велика и Фазаново и пътя от Царево до Бродилово.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук