13.2 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Мая Манолова: Е, аз какво общо имам с ЦУМгейт!? /ВИДЕО/

Срещата с Георги Гергов не беше тайна, а по покана на ръководството на БСП. Това отговори в Бургас на журналистически въпрос във връзка със срещата в ЦУМ между Георги Гергов, Мая Манолова и Слави Трифонов омбудсманът на Република България Мая Манолова. По думите й, срещата е била не с цел да се обсъждат президентските избори, а във връзка с номинацията й от структурите на БСП за кандидат- президент.

“Имах най-много номинации и ръководството на БСП ми обясни, че провежда срещи с всички номинирани. От разговорите разбрах, че ръководството има друг кандидат, който е личен избор на председателя. След това се оказа, че този избор се оказа и успешен и заради това аз излязох няколко дни след това с писмо по повод тази среща. Писмото може да се види в публичното пространство. То е адресирано до медиите. Срещата беше публична и по предложение на председателя на БСП“, заяви Манолова.

Според нея, присъствали и други членове на ръководството на БСП. На въпрос как ще коментира замесването на името й в този скандал сега Манолова отговори, че няма представа и че въпросът е към ръководството на БСП. „Тогава взех правилното решение да съм извън БСП и мисля, че съм много по-полезна на гражданите всеки ден“, заяви още Манолова. Омбудсманът не съжалява, че не е част от партията на Нинова.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук