13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

МВР-Бургас спечели колективната награда за „Полицай на годината” 2015-а

ОДМВР- Бургас спечели голямата колективна награда за „Полицай на годината” 2015-а, предаде Агенция „Фокус”. От началото на годината тук са образувани 1416 бързи и 142 незабавни производства, което поставя дирекцията на първо място в страната по абсолютен брой на делата с най-висок ефект за генералната превенция и за ограничаване на активността на престъпния контингент.

Водени са 290 досъдебни производства за престъпления, свързани с наркотици. Разкрити са 3 нарколаборатории за производство на синтетична дрога и 4 за производство на марихуана.

Наградата връчи главен комисар Георги Костов на специална церемония в столицата. Първи подгласник сред колективните са сектор „Грабежи“ към отдел „Противодействие на криминалната престъпност“ при Столична дирекция на вътрешните работи. Отличието връчи зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев.

Втората колективна награда се присъди „Гранично полицейско управление“- Царево. Наградата връчи директорът на ГД „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски. Трети подгласник е колективът от служителите от „Първа криминална група престъпления против личността“ в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ във Второ районно при Столична дирекция. Наградата връчи директорът на ГД „Гранична полиция“ главен комисар Антонио Ангелов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук