14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

МВР: Въоръженият обир в центъра на Бургас е изключително нагъл

Въоръжен грабеж на магазин е извършен днес около 4 часа в центъра на Бургас. Обирът е изключително нагъл, тъй като обектът е под видеонаблюдение и са намира до сградата на Областна управа, която също се охранява, коментира говорителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева.

В магазина на ул. „Милин Камък“ нахлува 25 годишният, криминално проявен Недялко Александров, заплашва 21 годишната продавачка с газов пистлет и задига оборота от 160 лв.  Александров има 29 ефективни присъди за кражби. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас, само 50 минути след обира, извършителят на престъплението е задържан в к-с «Меден Рудник» . В него са открити газов пистолет и част от ограбената сума.  Младежът е излязъл съвсем скоро от затвора, където е лежал за поредица от обири. Сега ще бъде съден по бързата процедура и ще има присъда, коментира Рандева.

 Собственикът на денонощния магазин Атанас Дачев каза за bszone. info, че това е първият обир на обекта, а благодарение на видеонаблюдението звършителят е заловен. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук