17.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

МВР: Мъж е загинал след катастрофа край Крушово

Няколко тежки пътни инциденти са станали по време на празничните дни в Бургаско, съобщиха от Областната дирекция на МВР. При един от тях е загинал мъж, управлявал мотопед. 

Полиция

На 11.04. около 22.30 ч. на пътя между с. Детелина и с. Крушово, общ. Карнобат, настъпва ПТП между лек автомобил „Опел Вектра“, с бургаска регистрация, управляван от 33-год. М.И. от с. Равнец /непритежаващ шофьорска книжка/ и мотопед „Симсон 50“, с бургаска регистрация, управляван от 49-год. Н.Х. от с. Детелина. От ПТП на място загинал водачът на мотопеда, а водачът на лекия автомобил – М.И., получил контузия на главата, но е без опасност за живота. Причина за ПТП е  движение с несъобразена с пътните условия и състоянието на пътя скорост от страна на водача на лекия автомобил, пътуващ в посока с. Крушово, който при навлизане в лентата за насрещно движение, блъска движещия се там мотопед.

С тежки травми е друг мъж след ПТП. На 13.04. около 11.50 ч. на кръстовището на бургаските улици „Христо Ботев“ и „Княз Борис І“, регулирано със светофар, настъпва ПТП между мотопед „Малагути“, с бургаска регистрация, управляван от 43-год. Г.К. от Бургас и „Шкода Октавия“, с бургаска регистрация, управлявана от 55-годишния С.С. от Бургас. Причина за ПТП е преминаване на червен светофар от водача на мотопеда. Той е отведен в МБАЛ – Бургас, където е настанен за лечение в отделение „Хирургия“ с травма на гръдния кош и четири ребра с фрактура отляво, без опасност за живота.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук