16 C
Бургас
вторник, май 21, 2024

МВР привиква охранителите в Бургас, след инцидента в бургаска дискотека

Намушканият охранител Костадин Г., при боя в дискотека „Час Пик“, е оставен за наблюдение в бургаската болница, съобщиха от МВР Бургас.  Христо Иванов, който го е намушкал с нож в корема, е задържан за срок от 24 часа в Пето РПУ Бургас. По случая е образувано досъдебното производство. нож, убийство

 

Инцидентът е станал в 05.30 часа тази сутрин в района на бургаската дискотека в к-с „Лазур” . Възникнало спречкване, прераснало в сбиване, между две компании, отбелязващи Стефановден. Причината е, че младежи от едната компания са чупили чаши в заведението, а стъклата от тях са попадали в краката на другата компания. Младежите от втората компания са им направили забележка и всички са излезли навън да се разправят. Там се сбили.

Пострадалият охранител решил да си премести автомобила, за да не го потрошат биещите се. В резултат на това е попаднал в сбиването. Намушкан е с джобно ножче в областта на корема. Пострадалият е с леки наранявания и е настанен за наблюдение в МБАЛ – Бургас. Направени са му три шева. Няма опасност за живота му.

 

Във връзка с инцидента, утре в МВР  Бургас ще се проведе среща с представителите на охранителните фирми от региона с цел повишаване на мерките за осигуряването спокойствието и сигурността на посещаващите увеселителните и питейни заведения.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук