15.4 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Медал и грамота за кмета на Община Несебър

Първото място в националния конкурс „Най-добрата работа в общността”, бе спечелено от Български червен кръст гр. Несебър. Благотворителното дружество получи грамотата си, на специално организирана днес церемония, по случай 5 декември – Световен ден на доброволеца. Специалното признание, придружено и с чек на стойност 1000 лв., бе връчено на несебърските доброволци, лично от председателя на областния съвет на БЧК – Бургас, Д-р Нено Ненов.

 

Кметът на Община Несебър Николай Димитров, също беше удостоен с грамота и медал за активно подпомагане на Общинската червенокръстка организация гр. Несебър, в областта на социално-помощтната дейност. Димитър Пурнарев – гл. спец. „Защита на населението” и член на общинската организация на БЧК, благодари от името на градоначалника и честити на всички присъстващи световния ден на доброволчеството. Той пожела на всички червенокръстци весело посрещане на коледните и новогодишните празници и не пропусна да ги увери, че за в бъдеще ще бъдат положени максимални усилия и увеличаване темповете на работа на БЧК Несебър.  

 

Освен голямата награда, БЧК Несебър получи още три грамоти заради изключителния си принос за работата в развитието на доброволчеството, проявената инициативност и активност по време на осъществяването на дейностите в БЧК и др.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук