14.3 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Медиите получиха списъци с имена на хора, посещавали Цветан Василев

Политици и ключови държавни служители на крака при Цветан Василев. Тази сутрин до медиите бяха разпратени дълги списъци с хора, които са се срещали с банкера през 2013 и 2014 година. Файловете са придружени от писмо, подписано от Василев.

Цветан Василев

Сред имената са тези на тогавашния председател на бюджетната комисия Йордан Цонев, председателя на Комисията за финансов надзор Стоян Мавродиев, Явор Куюмджиев от БСП, Румен Петков от АБВ, бившия лидер на ДСБ Иван Костов, бизнесмена и кандидат за кмет на Варна Веселин Марешки, издателя Петьо Блъско.

Адвокатът му Константин Симеонов обаче отрече писмото да е писано от клиента му, но допусна, че списъците са автентични. В имейл Цветан Василев също опроверга да е изпращал списъците с посетители в банката. Ето и пълния текст на опровержението: „Уважаеми дами и господа, за пореден път, бих искал да подчертая, че разпространявам публичните си изявления единствено чрез личния си сайт www.vassilev.bg.

Днес, 14.05.2015 г., зависими медии, контролирани от #КОЙ и #НяКОЙ, достигнаха ново дъно на моралната низост, разпространявайки писмо от „мое име“. Освен че не съм автор на това писмо, изтъквам, че не комуникирам с медии с ниски етически стандарти.

Интересно е също така да се отбележи, че имаше над 300 опита за хакването на личния ми сайт само през последните седмици. Очевидно след като #КОЙ и #НяКОЙ не успяха да ми „затворят устата“, поради нелицеприятните за тях факти, които излагам, решиха да се опитат да ми припишат думи, които ги устройват“./ novanews.bg

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук