14.3 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Медицинският център на МБАЛ Бургас вече има модерен скенер и 4D-ехограф за фетална морфология

От днес медицински център „Литос”, който се намира на гърба на Новия корпус на МБАЛ Бургас, вече няма да работи. Лекарите, които досега са приемали там, се местят в Медицински център „Св. Николай Чудотворец”, който се намира до входа на Спешно отделение на МБАЛ Бургас. Медицинският център е собственост на Бургаската болница.

Гише

От днес, 1 април 2014 г., в него се откриват три нови кабинета – неврохирургичен, ендокринологичен и кабинет за физикална терапия и рехабилитация. Новите специалисти, които вече приемат тук, са д-р Лъчезар Томов и д-р Емил Стоянов (ортопедия); д-р Сребрин Попов и д-р Пламен Миразчийски (урология); д-р Любомир Томов, д-р Светлозар Георгиев, д-р Недко Каракашев, д-р Иван Апостолов (неврохирургия); д-р Женя Караилиева-Георгиева (ендокринология) и д-р Диана Маринова (физикална терапия и рехабилитация).

Апаратурата на медицинския център е допълнена с чисто нов компютърен томограф (скенер), 4D-ехограф за фетална морфология, последно поколение и дигитален рентген. Всички кабинети на медицинския център работят с направления от Здравната каса, както и с доброволни здравно-осигурителни фондове.

В Медицинския център има разкрит дежурен кабинет за неотложна помощ с работно време 20.00-08.00ч. през делнични дни и денонощно през почивни и празнични дни -тел. 056 894996. Телефони за записвания – 056/816454, 0879545082-регистратура.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук