13.8 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Медицински център „Света София” отличен със “Златен печат” и „Златна книга”

В чест на националния празник за деня на народните будители Медицински център „Света София” Бургас бе удостоен с отличието „Златен печат“ за европейски мениджмънт и социална отговорност.

Здравно заведение е оценено заради постигнатия висок престиж и обществено признание, за приноса му към развитието на българското здравеопазване и за подкрепата на различни инициативи на българската култура и наука.

По време на официалната церемония в столицата на ръководството на „Света София” беше връчена и почетна 24-каратова значка „Златна книга“.

 

Отличието „Златен печат“ се присъжда от „Съвета на европейската бизнес общност“ и от „Съвета на европейската научна и културна общност“, които са основни департамени в неправителствената организация „Официално представителство на уникалните селища в Европа“.

 

Номинациите се правят от кметове на 156 български градове и села и от 180 известни представители на българския културен и научен елит с международно признание.

 

Сред носителите на „Златна книга са” редица европейски и български учени и икономисти. „Златен печат” и „Златна книга” притежават най-престижните здравни заведения в България.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук