13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Механото остави лъскавите возила, отпътува към бала с автобус

Над 40 абитуриенти от Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника в Бургас (ПГМЕЕ) замениха лъскaвите возила с автобус, за да не се разделят и за миг в празничната вечер. на бал с автобусМладежите, които са от специалностите „Електроника” и „Автотранспортна техника”, стигнаха до Слънчев бряг заедно, благодарение на кампания „С автобус на бал”. Тя  се проведе за първи път тази година от най-големия частен превозвач в Бургас „М-Бус” и с подкрепата на Регионалния инспекторат по образование и Община Бургас.

на бол с автобус„Мисля, че така е по-интересно и забавно, отколкото да се разделим и всеки да потегли поотделно”, каза абитуриентът Аргир.

Въпреки че изпращането бе час по-рано в двора на гимназията, десетки родители се стекоха на улица „Демокрация” и снимаха децата си, които избраха да отидат на бала по необичаен начин.

абитуриенти, БургасВеднага след като влязоха в автобуса, младежите спазиха традицията и отброиха от 1 до 12. Възпитаниците на Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника бяха приятно изненадани от музиката, която звучеше в автобуса на „М-Бус”. Докато стигнат до Слънчев бряг те слушаха песните „Заедно” на Графа, Любо и Орлин, „След 10 години” на ФБС, „Един неразделен клас” на „Фамилия Тоника” и други.

Целта на инициативата  „С автобус на бал” бе безопасност  на движението  по време на тържествата и облекчаване на  трафика в и без това натоварените празнични дни. Затова и транспортът на най-задружните класове бе безплатен, като комплимент от фирмата – превозвач.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук