14.9 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Миков с поздрав към БСП – Бургас … на тъмно. От ГЕРБ били виновни

Няколко прекъсвания в електрозахранването белязаха началото на отчетно-изборната конференция на БСП – Бургас, която се провежда днес в бургаския драматичен театър „Адриана Будевска”. Общинският лидер на червените Евгений Мосинов бе прекъснат на няколко пъти заради проблемите с тока, докато четеше поздравителния адрес от лидера на столетницата Михаил Миков.

„Предупредиха ни, че ще има такива неуредици. За съжаление такова е положението с културата у нас. Ето какъв е резултатът от управлението на ГЕРБ”, заяви от трибуната водещата на конференцията д-р Красимира Каракашева.

На срещата днес се очакваше и самия лидер на БСП Михаил Миков, но поради влошените метеорологични условия не успял да пристигне в морския град. Отчетно-изборни конференции на партията се провеждат и в Хасково, Силистра и Варна, все райони, в които партията не постигна плануваните резултатит на парламентарните избори.

 

Гласуването на лидер на БСП в Бургас ще започне точно в 13.00 часа. За председателското място ще се борят четирима кандидати. Снимки: Татяна Байкушева

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук