13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Милен Паунов победи на финала 101-килограмовия боец Енрике Зова

Бургаският  боец Милен Паунов за втори път спечели шампионската титла в професионалния боксов турнир „Bigger`s Better”.  След като преди година триумфира в третото
издание на веригата.

Пред феновете в спортна зала „Младост” и още над 160 млн. зрители на „Евроспорт” Милен отстрани съперниците си и спечели чек за 15 000 щатски долара връчен му лично от шефовете на елитната организация. Милен Паунов  получи и покана за участие в някой от следващите издания на турнира.

Форматът на „Bigger`s Better” е добре познатият на широката публика формат от К1 версиите, тоест Гран При схемата на директните елиминации. На ринга се качиха осем състезатели от различна националност, които жребият разпредели в четири срещи. С победи в първия етап
се поздравиха:

Представителят на Германия Марсел Готшалк, който победи молдовският боец Николае Визитиу. Холандецът Енрике Зова, който отстрани сърбина Драган Йованович. Милен Паунов, който победи поляка Камил Соколовски, и румънеца Петре Гананау, който победи близо 130-килограмовия представител на Суринам Роджър Пинас.

Високият адреналин се запази сред феновете до края и на финалния трирундов мач между Енрике Зова и Милен Паунов. 101-килограмовият тъмнокож боец с опит в няколко различни спорта, на практика оказа съпротива, но не успя да изненада бургазлията.

Следващото11-то
издание на „Bigger`s Better” ще се проведе в Париж.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук