13.8 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Милен свали маската на Мария. Баба му сама решила да съдейства на полицията /ВИДЕО/

Едва месец трудов стаж за последните шест години имал Милен Стойчев, който беше задържан за добре организирана измама с интернет профили с цел събиране на дарения. 38-годишният бургазлия се грижел и за болната си баба, чието име използвал за фалшивата си самоличност в сайтове за запознанства и Фейсбук.

Днес Стойчев поиска от съда да бъде пуснат под домашен арест или срещу парична гаранция. Искането му обаче беше отхвърлено. Според адвокатът му, той е изключително стресиран от случилото се. Трябва да се грижи и за баба си, която била болна.

Арестуваха мъж от Бургас, измамил 100 души с фалшив профил на красиво момиче /видео/

Така или иначе съдът му наложи най-тежката мярка за неотклонение и Милен Стойчев остава в ареста. Баба му приела новината тежко. Според прокуратурата, има реална опасност той да се укрие или да извърши ново престъпление. Оттам отбелязват, че Стойчев е извършил явна злоупотреба с добродетели като съпричастност, милосърдие и състрадание.

Ужилени от 38-годишния мъж са десетки. По сметките на баба му пък има поне 40 000 лева. Голяма част от измамените вече знаели, че Facebook – образът „Мария от Гърция“ всъщност е „Милен от Бургас“. Стойчев е с чисто съдебно минало, след като е бил реабилитиран по дело за обсебване.  Няма данни да е поддържал контакт с криминално проявени лица.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук