11.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Министър, кметове и ТВ звезди на финала за купата в Бургас /снимки/

Спортният министър Красен Кралев изгледа финала за Купата на България, между отборите на Левски и Черно море(1:2), в компанията на любимата си, тв звездата Виктория Петрова. Красивата брюнетка красеше ВИП ложата в компанията също на бургаският кмет Димитър Николов. Финалът изгледа и областният управител Вълчо Чолаков, въпреки че призна пред екипа ни, че е почитател на индивидуалните спортове. Да подкрепи „моряците” на стадион „Лазур” дойде и кметът на Варна Иван Портних, придружен от съпругата си Велислава. final kupa 14Финалът изгледаха също кметът на Созопол Панайот Пейзи, който е член на Изпълкома на БФС, в компанията на футболната легенда Емил Костадинов, и кметът на Поморие Иван Алексиев.

final kupa 8Шефът на Левски Тодор Батков беше в добро настроение в началото на двубоя, но след поражението на Левски напусна стадиона бесен, като остави без коментар журналистите.

final kupa 5 Спортният директор на Левски Георги Иванов обяви след загубения финал, че в началото на следващата седмица ще станат ясни имената на футболистите, които си тръгват от клуба. Сред публиката беше и Валери Божинов.

final kupa 7Финалът за купата на България беше гледан от 18 000 фенове на стадион „Лазур”. final kupa 1final kupa 2final kupa 4final kupa 6final kupa 9final kupa 3

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук