11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Министърът на туризма на Израел Стас Мисежников: Иран е автор на атентата в Бургас

Въпреки голямата трагедия животът продължава. Това каза на пресконференция на летище Бургас министърът на туризма на Израел Стас Мисежников, предаде репортер на Радио „Фокус”-Бургас. Между България и Израел винаги е имало приятелство – не само в областта на туризма, но и на експертно равнище, каза Мисежников. Той допълни, че една от целите на посещението му в страната е да увери израелския народ и израелските туристи, че обстановката в България е спокойна, така, както би било в някоя друга страна.

Министър Стас Мисежников допълни, че нашата страна ежегодно се посещава от около 170 000 израелски туристи и се надява това да продължи и в бъдеще, дори техният брой да се увеличава.

Мисежников отново заяви своята позиция, че представителите на всички държави – всички държавни глави трябва да се противопоставят на тероризма. Той отново изрази своята увереност, че знае кой е автор на атентата както на бургаското летище, така и на другите места по света, а именно Иран и терористичните организации „Хизбулла” и „Ал Кайда”.

Затова и държавните ръководители трябва да се противопоставят на тази политика.
След кратката пресконференция на двамата министри – българския министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев и министъра на туризма на Израел Стас Мисежников започна среща между тях и туроператори. Срещата е закрита за журналисти.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук