15.4 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Министър Добрев убеждава Израел, че мерките за сигурност ще бъдат целогодишни

Министреството на икономиката и туризма ще организира експедиентски тур и ще рекламира туризма ни в Израел, заяви министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев по време на официално посещение в Израел. Той се срещна с министъра на туризма на Израел Стас Мисежников. Двамата обсъдиха мерките, които България предприема, за да се убедят израелските туристи в сигурността на нашите курорти.

                                                                                                                                                                                                                                        снимка: пресцентър ва МИЕТ

Очакваме броят на туристите тази година да се запази, каза министър Добрев и добави, че мерките за сигурност са засилени, но това няма да попречи на почивката на гостите. Той уточни, че мерките за сигурност няма да бъдат само за летния сезон и чартърите, а ще бъдат като цяло за всички пристигания. Освен осъществяване на експедиентски тур от туроператори и синдикати, се предвижда да се увеличи интернет рекламата в израелски медии, както и да се организира посещение на израелски журналисти в България.

Министър Мисежников благодари за бързата реакция на правителството ни и предприетите действия. Той увери, че България ще остане предпочитана дестинация за израелските туристи.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук