8.8 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Министър Лиляна Павлова идва за бутането на „Златна Перла“, ще инспектира и „Детелината“ в Бургас

На 19 април министърът на регионалната политика и благоустройството Лиляна Павлова ще е на работно посещение в Бургас и региона. На отделните събития в програмата ще я придружават кметът Димитър Николов, областният управител Константин Гребенаров, директорът на ДНСК Милка Гечева, Десислава Йорданова – директор на дирекция „Жилищна политика“ в МРРБ. В 11 ч. министър Павлова ще присъства на събарянето на незаконните постройки във вилно селище „Златна перла” край с. Варвара. В 12.30 ч. тя ще инспектира в Созопол изпълнението на проекта за дълбоководно заустване на отпадъчните води от пречиствателната станция на града.

От 13.30 ч. Лиляна Павлова ще провери как върви строителството на “Детелината”- Пътен възел Юг /Бургас – Средец – Созопол/;

 

В 14 часа е предвидена пресконференция за представяне на проекта „Подкрепа за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради” по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г. – в Културен център „Морско казино”. На пресконференцията могат да присъстват и граждани, които проявяват интерес към обновяването на домовете. Те ще могат да получат отговор на своите въпроси от „първо лице“.

В 15.30 ч. е акцията по принудително премахване на незаконни въздушни кабели в комплекс „Зорница“, бл. 21. За 16.30 ч. е предвидено посещение на базата на Национална спортна академия в Равда, както и проверка на състоянието на плажовете.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук