9.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Мистерия с пребита активистка на Атака в Бургас, от МВР и болницата не знаят за такъв инцидент /обновена/

От Атака Бургас сигнализираха, че днес преди обед активисти на ГЕРБ от Камено са нападнали на пазара „Краснодар“ 31-годишната Стойка Петрова, активист на партия АТАКА и нейната приятелка Яница. Двете са бити  и преди броени минути от Спешното отделение в Бургас са съобщили, че 31-годишната Стойка Петрова е починала в следствие на побоя, приятелката й Яница е ранена.

Димитър Димов от Атака изнася факти около инцидента пред Алфа ТВ

Говорителят на МВР Бургас Цветелина Рандева съобщи, че в полицията не е постъпвал такъв сигнал, нито на тел. 112, както и в Спешния център на Бургаската болница. От ГЕРБ Бургас също отрекоха да има подобен инцидент.

От МБАЛ Бургас официално съобщават, че днес в Спешно отделение, до този час не е приемана жена с посоченото име и години, нито е приеман друг пациент с травми от побой. Смъртен случай също няма.
В моргата също няма докаран труп от подобен инцидент.

Въпреки, че от МВР Бургас и болницата не знаят за такъв инцидент от Партия АТАКА настояват пред служебния министър на вътрешните работи за незабавни действия за задържане на убийците на 31-годишната Стойка Петрова.” Имаме основание да смятаме, че престъпното основание на действие на МВР е умишлено и цели замитане на следите”, съобщиха националистите.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук