21 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Митница Бургас изпрати съболезнователен адрес до близките на Цоня Дражева

От свое име и от името на целия колектив на Митница Бургас, началникът на бургаската митница  Елка Стоянова изпрати днес съболезнователен адрес  до  семейството и близките на Цоня Дражева.

„С огромно прискърбие узнахме тъжната вест за кончината на дълбоко уважаваната и ценена от всички нас като изключителен човек и професионалист Цоня Дражева. Приемете моите и на целия колектив на Митница Бургас най-искрени съболезнования!

Винаги сме се възхищавали от високия професионализъм на Цоня Дражева в нашата съвместна работа с нея като  директор на Регионален исторически музей Бургас. Благодарение на  нашата успешна съвместна дейност и на нейния силен дух и инициативност, Бургас се превърна през последните години в съкровищница на спасени ценни произведения на изкуството и музейни експонати, които днес всеки гражданин и гост на Бургас може да види в бургаските музеи”-се посочва в адреса.

„За мен и всички колеги в митницата, кончината на директора на Регионален исторически музей Бургас Цоня Дражева е много тъжна вест. Нашата реакция не е просто по протокол. Губим един истински приятел и голям професионалист, отдаден с цялото си сърце на общата ни кауза”-сподели лично началникът на бургаската митница Елка Стоянова.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук