11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Михаил Миков: Нашите кандидати ще донесат промяната в Бургас

Лидерът на БСП Михаил Миков дойде в Бургас, за да подкрепи кандидатът за кмет  на Бургас Евгений Мосинов, листата за общински съветници на партията и кандидат кметовете в областта. От сцената на площад „Тройката”, Миков заяви, че БСП е стара партия на 125 години за разлика от еднодневните политически формации, чиято единствена цел е да консумират власт. Преди да се качи на сцената лидерът на БСП коментира защо на Бургас е нужно ляво управление.

Водач на листата на БСП за Бургас е областният лидер на партията Николай Тишев. Той също се обърна към събралите се симпатизанки, като ги призова за подкрепа.

Депутатът от БСП Атанас Зафиров, който придружаваше Миков коментира, че според него общините в бургаски регион имат нагласата за промяна и това се потвърждава от пълните зали на срещите по места.

Финал на предизборния митинг на БСП в Бургас сложи колективното изпълнение на песента „Моя страна, моя България”. В концерта се включиха Стенли,  Нора Караиванова, Ники Манолов, Нели Рангелова и др.  Водещ на вечерта бе Богдан Томов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук