9.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Младежи организират благотворителен коледен бал тази събота

Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ организира Благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство“ на 05.12.2015г. /събота/ от 20:00 часа в хотел „Мираж“.

Благотворителната кауза е под патронажа на областният управител на Област Бургас. Събитието се превърна в традиция вече пета поредна година носи усмивки на децата.

През 2015 година събраните средства от коледния бал ще бъдат предоставени на Българския Червен Кръст – Бургас  за деца и младежи, които са пострадали от пътно-транспортни произшествия. Набраните  средства ще се използват за необходимото лечение на деца и младежи с влошено физическо състояние.

Бъдете част от каузата! Събитието се осъществява с медийната подкрепа на

Цената на куверта за събитието е 25 лв. Можете да заявите присъствие на телефони 0889732595 или 0896618141.

Благотворителният коледен бал се осъществява със съдействието на Бутик „LABARUM”, Хотел „Мираж”- Бургас, Винпром Карнобат, Център за реклама, „Дигитал” –Бургас, Сладкарска верига „Роза” и Beauty zone Art Zen.

 

Идеята се зароди през 2011 година, с цел да бъдат подкрепени децата на Бургас. Под патронажа на г-н Константин Гребенаров – областен управител на Област Бургас каузата на младите хора направи своя първи успешен старт. Духът на времето показа стойността на истинските и благородни намерения, каквато е каузата „Всички сме едно семейство“ , която беше подкрепена и от Павел Маринов – областен управител през 2013 година. Приемствеността не закъсня и в две поредни години 2014 и 2015 година важността на събитието в града високо се оцени и продължи от новият областен управител на област Бургас г-н Вълчо Чолаков.

 

Изминалите четири години, подкрепа получи инициативата от общественици, депутати, представители на местната власт и държавни институции, граждани, приятели на младите хора. Събраната сума е 10 842 лв. дарена на БЧК-Бургас за хуманни каузи в подкрепа на децата на града.

С медийната подкрепа на ZonaBurgas.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук