18.8 C
Бургас
неделя, май 26, 2024

Младите „гербери“ в Средец изпратиха картички и календари

За трета поредна година младежите на ГЕРБ в Средец зарадваха жителите на общината с коледни картички. В продължение на няколко дни членове и симпатизанти на ГЕРБ обиколиха жилищните блокове в Средец и направиха символични подаръци. Всяка година по Коледа над 300 картички по случай коледно – новогодишните празници се разпръскват в пощенските кутии из Средец.

Младите ‘гербери’ пожелават на гражданите в общината „Една Коледа – за повече желания. Една нова година – за повече мечти. Една цяла година – за много успехи.” Успоредно с разнасянето на коледните картички и броени дни преди настъпването на новата 2012 година над 400 календара на ГЕРБ бяха раздадени в град Средец. Календарите се раздаваха в големите търговски обекти, книжарниците в града и заведенията.

През новата 2012 година МГЕРБ – Средец ще продължава с инициативи насочени към младите хора.

„През 2012 година трябва да приобщим още млади хора към идеите на ГЕРБ, партията има нужда от умни и амбицирани младежи, които ще поставят основите на една изцяло нова стратегия за развитие на младежта в община Средец. Много хора не вярват, че младежта в Средец има потенциал и воля да промени нещо, но на тези песимисти бих им припомнил местните избори преди почти 2 месеца, където именно младите хора промениха статуквото в общината”, сподели Марин Димов, който е председател на младежката структура на ГЕРБ в Средец.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук