13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Млади социалисти са против закупуването на нов „паяк“ от общината

Председателят на Общинската структура на БСП – Бургас Евгений Мосинов се срещна с членове на Младежкото обединение на партията. Обсъдени бяха най – важните организационни въпроси и бяха дискутирани текущи и предстоящи проекти, свързани с работата на регионалните структури в организацията. Взето бе решение за откриване на постоянен клуб – приемна на Младежкото обединение, който ще отвори врати на партерния етаж в централата на БСП – Бургас на улица „Фердинандова” 60.  „Желанието ми е този клуб да се превърне в арена на младежка дискусия. Иска ми се в обединението да влизат млади хора, които не са водени толкова от амбиция за кадрово развитие, колкото от желанието си за постигане на общите ни цели. Младежката организация се ползва с голямо доверие и нейните членове могат да разчитат винаги на подкрепа за осъществяване на своите идеи”, каза Мосинов пред младите социалисти.

По време на срещата бяха коментирани и плановете община Бургас да закупи нов „паяк”. Присъстващите се обединиха категорично против тази идея, тъй като в момента на територията на града вече функционират три подобни съоръжения. Изказано бе и мнение, че сумата от 180 хил. лева, каквато е стойността на транспортното средство, би могла да се използва по – разумно.

Евгений Мосинов обяви и времето, в което той като председател на общинската структура ще приема граждани – всеки понеделник от 15.00 до 17.00 часа в партийния офис на „Фердиннадова” 60.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук