18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Млечната мистерия около катастрофата в Крушевец се заплита

Двама от колегите на виновника за смъртта на 11-месечната Краси от созополското  село Крушевец  дадоха показания в съда днес. Владислав Илиев, който вече не работи в системата на вътрешното министерство, обяви, че с колегата си Румен Тузлуков се връщали от нощна смяна, когато спрели в Крушевец. Двамата станали неволни свидетели на катастрофата, предизвикана от обвиняемия Костадин Стоянов.

Тузлуков  слязъл  от автомобила, в който пътували и отишъл до магазина, за да купи  две кисели млека – носили си закуски и искали допълнение към хапването. В показанията си Владислав Илиев казва, че не е видял Стоянов да пие мляко. Той не отворил своето за разлика от Тузлуков, който явно е хапвал закуска с кисело мляко, докато наоколо са се събирали хора, за да помогнат за изваждането на детската количка, която е била притисната между бетонната ограда и автомобила на граничния полицай Костадин Стоянов.

Самият Тузлуков  не отрече, че е пил от своето мляко. По думите му, това направил и колегата му Владислав Илиев. Той също не е видял Стоянов да пие. Припомняме, че очевидци на инцидента бяха цитирани в десетки медии с информации, че гранични полицаи са давали кисело мляко на подсъдимия, тъй като бил във видимо нетрезво състояние. Наличието на алкохол и марихуана в кръвта на Стоянов доказаха и две кръвни изследвания.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук