8.8 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Мнение на Златко Димитров, общински координатор на ПП ГЕРБ Несебър

Всички в Несебър са възмутени от предаванията на ТВ СКАТ, в които тенденциозно се оплюва един добър човек, какъвто е Димитър Бойчев. Право на строеж получавахме всички жители на общината. Такава беше социалната политика на кмета на Несебър Андрей Сариев. Тя е да се удовлетворят на 100% нуждите на всички млади хора и млади семейства. Да се оземлят младите хора с жилищни нужди, това означава нуждаещи се. Социално слаб не може да плати отстъпеното право на строеж. Това не са социално слаби хора, а млади жители на община Несебър. zlatko_nesebar_large_1.jpgОбщинският съветник Венелин Ташев се обади в тенденциозното предаване на ТВ СКАТ и говори против областния председател на ГЕРБ, защото благодарение на Бойчев се вдигна шум за заграбена улица в Несебър от същия този общински съветник. За първи път жителите на Несебър видяха бързата и навременна реакция на политика Бойчев.   
Венко Ташев беше заграбил части от две улици в Несебър, около 35 метра от улица „Дюни“ и улицата, намираща се между ресторанта на хотела и ЦДГ „Калина- Малина“ в центъра на новия град с табели „платен абонамент“. Сега си отмъщава. Но за Венко всички знаем, че има афинитет към улиците. Знаете за случая от 2005 г. , когато бившият кмет на Несебър Николай Трифонов му продаде абсолютно незаконно част от улица. За случая бе сезиран главният прокурор Борис Велчев, който разпореди проверка срещу несебърския кмет. Делото още не е приключило.
Недоумявам как е възможно журналисти да дават трибуна на хора като Венко Ташев и в същото време да манипулират истината за политици като Димитър Бойчев.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук