13.2 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Модерно образование за просперираща нация/видео/

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов представи на предизборен концерт в Бургас кандидат президентската двойка на партията Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Те бяха посрещнати с възгласи „Победа” и развети знамена от събралите се бургазлии на площада пред общината.

В обръщението си към хората, Цачева подчерта, че  президентът по Конституция олицетворява единството на нацията, а това означава всички етноси в държавата  да вървят заедно. По думите и България в момента е фактор на стабилността в региона тук на Балканите, фактор на стабилност и в ЕС.

Националната цел, националният интерес на България, така както го виждам аз е една модерно образована и просперираща нация , която живее в стабилна и сигурна държава. Усилията на всички власти –централната власт, парламента, като законодателна институция , контролираща правителството , съдебната власт, местните власти , всички трябва да работят във синхрон , да няма между тях противоречия ,защото целта на всяка една работа в полза на обществото е конкретния интерес на всеки български гражданин.

Цецка Цачева допълни, че ако бъде избрана за президент, заедно с Пламен Маншув, ще се ръководят единствено от интересите на гражданите и ще насърчават всяка една политика на правителството  и парламента , тогава когато тя е в интерес на хората .

Кметът на Бургас и зам. председател на ГЕРБ Димитър Николов заяви, че Цецка Цачева  е доказан  парламентарист с изключително добро отношение към местните власти.

Аз като кмет на този прекрасен град винаги съм намирал подкрепа от нея. Със голямо сърце , воля  и душа работи, за да могат да се решат проблемите в местната власт.

На сцената, за да подкрепят Цецка Цачева и Пламен Манушев, излязоха евродепутатът Мария Габриел, депутати и всички кметове на ГЕРБ от Бургаска област.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук