8.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Мол Галерия Бургас обучава бъдещи мениджъри

Начините за управление и стопанисване на моловете е интересна тема за бъдещите мениджъри заради характерните специфики и нарастващия брой на големите търговски обекти в страната. Невероятният микс от места за развлечения, пазаруване и хранене прави мол Галерия Бургас уникален. Лидерските си позиции обаче търговско-развлекателният център завоюва и със стремежа си да бъде място, където младите могат да се учат. С всичко това мол Галерия Бургас привлече  първия за града форум „Бизнес в действие”, организиран от  глобалната студентска организация AIESEC. В рамките на два дни в края на миналата седмица студенти от двата бургаски университета и ученици от средните училища имаха възможност да се изправят лице в лице с бизнеса, да надградят теоретичната подготовка и чрез разработки на казуси по конкретни теми да проверят и докажат своите знания.

Верен на принципите си да бъде полезен за обществото и най-вече за младите,  най-големият търговско-развлекателен център по Южното Черноморие и този път помогна за изграждането на моста между бизнеса и образованието. Ключовите моменти в маркетинговата и рекламната стратегия представи Симона Първанова, мениджър на мола: „Мол Галерия Бургас не е просто търговски обект, а сложна система от няколко компонента. Стремим се  да постигнем удовлетвореност у наемателите, да управляваме общите части по начин, който да бъде привлекателен за всички клиенти и да маркетираме мола толкова добре, че да сме лидери на пазара”.

Пред участниците във форума Симона Първанова очерта в детайли пътя от възникването на идеята до откриването на мола през май 2012 г. Две години преди построяването на търговско-развлекателния център е разработен проекто-плана разпределението на магазините, който се вплита и в архитектурата на сградата – подреждането на наемателите по този уникален начин е изкуство, за което се изисква усет. Следва маркетинговата стратегия, а за мол Галерия Бургас тя е разделена на две направления. През цялата година да дава на хората от Бургас повече възможности за пазаруване и развлечения, а от май до септември и да привлича повече туристи и гости на града.

„Елате, купете и участвайте!” е най-често срещаното мото на промоционалните кампании в мола. Защото Галерия Бургас е място за пазаруване и развлечение на хора с всякакъв социален статус. На най-голямо внимание се радват децата, за които търговско-развлекателният център подготвя специални програми за развлечения, обучение и изяви.

Всяка пролет от 2010 г. насам  AIESEC организира в различни градове на страната форума „Бизнес в действие”. В Бургас програмата идва за първи път, за да срещне студенти и ученици с представителите на една от най-големите търговски компании на българския пазар. Дискусията между участниците се превърна в своеобразен практикум за обучаващите се. Студентите проявиха подчертан интерес към стажантски програми, които могат да бъдат реализирани именно в мол Галерия Бургас.

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук