18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Мол Galleria Burgas номиниран за сграда на годината

Мол Galleria Burgas  е с две номинации в престижният национален конкурс „Сграда на годината 2012” – Търговски сгради и Зелени сгради. Преди седем месеца той стъпи на Черноморието с най-модерните тенденции за енергоефективна и устойчива архитектура и постави нови стандарти в строителството. Galleria Burgas е уникален с това, че е сертифициран по световно признатата американска система за устойчиво строителство LEED. Високо ефективните технологии позволят  годишно да се спестяват около 220 тона емисии на CO2,  топлинния товар се намалява с до 50% в сравнение със стандартните сгради и осигуряват среда, чувствително по-здравословни за служители и клиенти. Зелена тераса на покрива, с площ от 3,550 кв.м., повишава допълнително изолационните качества.

Молът промени облика на района – превърна бившата промишлена зона на к-с „Славейков” в приятно място за развлечения.

 

Търговският център е с впечатляваща модерна визия. Изградена съобразно всички съвременни изисквания, сградата осигурява изключителен комфорт и удобство на своите клиенти.  Специално разработена концепция за архитектурно осветление създава уютна атмосфера, в която пазаруването е различно изживяване.

С над 100 магазина, в които са представени световните модни гиганти и елитни марки в сферата на развлеченията и храненето, Galleria Burgas  отговори на очакванията и на най-взискателните клиенти.

 

За краткото време след откриването си мол Galleria Burgas успя да се превърне в една от емблемите на града, в любимо място за срещи, пазаруване, забавления. С многобройните си инициативи той стана значим социален и културен център.

Конкурсът „Сграда на годината” се провежда за 11-та поредна година. Организаторите отново дават възможност на гражданите да излъчат своя фаворит сред номинираните сгради чрез инициативата „Награда на публиката”. До 12 декември всеки може да подкрепи  новия бургаски мол като гласува на страницата на конкурса – http://www.buildingoftheyear.bg.

 

Победителите ще бъдат излъчени на 12 декември, когато в столичния „Кемнипски хотел Зографски” ще се състои официалната церемония по награждаването.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук