9.9 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Мол Galleria Burgas подава ръка на фондация Димитър Бербатов

Мол Galleria Burgas и фондация “Димитър Бербатов” обединяват усилия за да подпомогнат развитието на талантливи български деца. На 12 август (неделя) от 18.30ч. родни звезди и фенове ще се срещнат на външния паркинг на Galleria Burgas, за да се включат в благотворителен футболен турнир на малки вратички, организиран от бургаския мол.

Фондацията е учредена от един от най-големите български футболисти с мисията да съдейства за духовното, интелектуалното и физическото развитие на български деца и младежи, възпитаването им в дух на високи цели, спортменство, хуманизъм, съхраняване и обогатяване на общочовешките добродетели и уважението към човешката личност. Тя има за цел да насърчава развитието на талантите при децата, да подпомага обучението, специализацията и  квалификацията на младите хора с изявени способности в областта на всички сфери на спорта, науката и културата.

 

Четири отбора – на сърцата, бургаските звезди, на Galleria Burgas и на феновете, ще изиграят общо 3 мача с по две полувремена, всяко по 15 минути. Всеки от тимовете ще се състои от 5 основни играча, вратар и две резерви.

 

За отбора на сърцата на терена ще излязат Спенс, Играта, Бианка, Миро и Панайот от „Биг Брадър” и мис България 2011 Ваня Пеева. Бургаският звезден отбор ще включва Рафи, Тони Димитрова, световната шампионка по киокушин Гергана Апостолова и DJ Симона Атанасова. Честта на мол Galleria Burgas ще защитават Звезди от „Сървайвър”, Ники от „Руска Рулетка” като представители на Pure Fitness, както и представители на мениджмънта на търговско-развлекателния център. Всички известни личности участват напълно благотворително. Състезателите от отбора на феновете ще бъдат определени чрез томбола сред всички, регистрирали се за участие във фейсбук страницата на мола от понеделник.

 

На мач, като на мач – Galleria Burgas са помислили за всичко. За честната и спортсменска игра и точното и професионално отсъждане по време на срещите ще се грижи професионален футболен съдия, а спортен коментатор ще поеме доброто осведомяване и настроение на публиката. Мажоретки ще развличат отборите и феновете по време на паузите, а спортната атмосфера ще бъде допълнена с професионална киокушин демонстрация.

 

Всички са добре дошли да подкрепят благородната инициатива. До игрището ще има разположена урна и желаещите ще може да дадат своя принос за каузата. Събраните средства ще бъдат преведени на Фондация „Димитър Бербатов.“ Ще присъстват деца, стипендианти на фондацията, които ще споделят своя опит.

 

С тази своя инициатива в полза на нашите деца и развитието на техните таланти, мол Galleria Burgas за пореден път реализира обещанията си да организира, спонсорира и подкрепя мероприятия със социална насоченост. Най-големият мол на южното Черноморие дойде с обещанието, че ще стане културно средище в града и днес Бургас има нов социален център, предлагащ изключително разнообразна развлекателна програма за гражданите и гостите на града.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук