9.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Момиче на 9 години правило секс с малкото си братче

Момиченце на 9 години е правило секс с малкото си братче, а след това и с 11- годишен свой познат, като само си поискало това от баткото. Децата били наблюдавани от други свои връстници по време на акта, пише вестник „Черноморски фар“.

Шокиращ е фактът, че деца извършват насилие над други деца, че се дрогират, разиграват реални порно сцени, крадат, скитат – изобщо вършат всички тези неща, които обикновено свързваме с лошите герои от филмите. Това се случва и в Бургас, коментира изданието.

Специалисти от Комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Детска педагогическа стая и Домът за временно настаняване са регистрирали само през изминалата 2013 година 151 противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, които само заради буквата на закона не се тълкуват като „престъпления“.

Най-чести са кражбите, като сред мотивите е „заради изхранване на семейството“. Има обаче и шокиращи случаи на проституция, насилие, наркотици. Зачестяват скитничеството и просията.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук