16.1 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Монов към Борисов: Ако си мъж, влез в Народното събрание

Социалистите от местната структура на Българската социалистическа партия  не останаха длъжни на колегите си от групата на ГЕРБ, които отправиха куп критични въпроси към червените през последните дни – касаещи главнонеизпълненитеспоред тях ангажименти, поети от кабинета Орешарски. Народният представител Христо Монов даде ценни съвети на колегите от ГЕРБ, които те да споделят на лидера си, Бойко Борисов.

Народният представител от БСП Атанас Зафиров пък зададе няколко въпроса към колегите си от ГЕРБ. На някои от тях реши да отговори сам. Зафиров припомни, че именно кабинета на Орешарски  отпусна близо два млн. лева за ремонта на бургаския храм „Св. Св.Кирил и Методий”. Пред журналисти той отчете и над 5 млн. лева, които ще бъдат използвани за рехабилитацията на важни третокласни пътни отсечки в Бургаско – нещо, което според Зафиров, кабинетът на Борисов не успял да свърши.

Социалистите обявиха и новината, че Бургас ще има своя кандидатура за домакин на закритото световно първенство по лека атлетика, което ще се проведе през 2019 година. Според Монов, до тогава  Бургас трябва да има завършенамултифункционална спортна зала, за която правителството вече отпусна 5 млн. лева за проектиране. Мосинов бе категоричен, че кабинетът и местните власти работят при добро сътрудничество.Той прогнозира, че именно лице на БСП  ще спечели изборите за кмет на Бургас, които трябва да се проведат догодина.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук