14.3 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Монтираха огромна сцена за July Morning- фестивала в Созопол

 Сцената за изпълнителите ,които ще зареждат с настроение и музика зрителите на Sozopol Fest – July Morning вече е монтирана на плажа на къмпинг Черноморец-Юг, в непосредствена близост до к-г „Градина“. Организаторите на първия по рода си фестивал, са предвидили и осигурили всички удобства за неповторимото преживяване, което очаква многобройните фенове на Джулая.Билети могат да се закупят и на място, като пет каси ще работят още от 12.00 ч. на 30.06.,четвъртък за най- нетърпеливите.

Близо 8 тона тежи  само стоманената сцена, която е ползвана от шоумена Слави Трифонов за  концерти му и е изключително стабилна- увериха организаторите на фестивала.  4,5 тона тежи  осветлението и още 4 тона озвучаването-заяви отговорника на фестивала за звук и светлина Григор Григоров, като се похвали ,че за първи път в България , именно на феста , посветен на Джулая ще бъде използвана  системата за озвучаване EAw KF 860,която е най- модерната за момента в света.

Фестивалните съоръжения, атракциони и спасителни екипи са разположени на 10 дка площ , а 60 души ще се грижат за охраната и вътрешния ред по време на двудневното музикално шоу. Специална лодка със спасители ще охраняват през двете нощи водите край къмпинга.През деня по време на водните атракции ще се грижат 12 спасители, медицински екип, допълнително е осигурена линейка и противопожарен автомобил.“Погрижили сме се да осигурим не само забавления за феновете, но и сигурност и ред през двата дни- заяви мениджъра и организатор на Sozopol Fest – July Morning, който се организира със съдействието на община Созопол и ще се проведе под патронажа на кмета Панайот Рейзи.

На над 10 вида екстремни и алтернативни спортове през деня и огнено шоу вечерта ще могат да се насладят посетителите на Sozopol Fest – July Morning 2011.

На фона на плажната музика и доброто настроение на 1 юли Extreme Lifestyle и Board Academy ще  проведат уроци и демонстрации по уиндсърф, кайтсърф, каяк, уейкборд, водни ски,  skimboard, SUP (Stand up paddle surfing – сърф с гребло) и indoboard (вид борд, който тренира баланса за сърф на сухо).

Посетителите ще могат да се забавляват и на безплатен батут и няколко позиции със slackline (опъната лента между две точки, на която се балансира) и vit line (тролей – опънато въже между точки с различна височина, по което хората се спускат към водата).

Денонощно спасителни екипи и медици на брега и в лодки във водата ще следят за безопасността на присъстващите, а по светло къпането в зоната на фестивала ще е позволено.

Освен пиратския кораб-бар във VIP-зоната на Sozopol Fest – July Morning, ще има още 4 бара за храна и напитки, специалния бар на Ballantines Leave an Impression, както и статични барове, на които над 200 човека ще могат да оставят питиетата си, докато танцуват и се наслаждават на музиката.

Организаторите съобщават, че къмпинг зоната на фестивала с капацитет около 150 палатки, ще е оградена с рогозка за максимален комфорт на къмпингуващите. За тях ще бъде осигурена постоянно течаща вода, а цялата фестивална зона е оборудвана с над 40 тоалетни.

Двудневното забавление започва точно в 18:00 часа на 30 юни със сет на DJ Ihou и ще продължи до сутринта на 2 юли. Първият хедлайнер на фестивала е пленителната Миленита, която ще се качи на сцената в 20:30. Тя ще наелектризира публиката за появата на Incognito, които ще се появят точно в 23:00 часа. Преди тях обаче ще се изяви един от най-големите им фенове – турският гост на Sozopol Fest, майсторът на преродения седемдесетарски соул и джаз Onur Engin. Вълната на радост след изпълненията на Incognito ще бъде поета и претворена от великолепния Jurgen от Jazzanova.

Точно по време на изгрева на 1 юли за най-издръжливите ще свирят неподправените и неуморни купонджии от Dirty Purchase. След това през целия първи ден на месец юли българските диджеи ще радват посетителите на фестивала с лека лятна музика, подходяща за слънчев плаж и отпускащи морски коктейли.

В 18:00 часа спокойствието на фестивалните гости ще бъде подобаващо смутено от невъзможните любимци на нацията – Ъпсурт с Лора Караджова и балет Нова.

След това неустоимата Белослава и Nick Weston ще се качат последователно на сценатa между 20:30 и 23:00, за да подготвят присъстващите за появата на чаровните и непокорни испанци от The Sweet Vandals, които обещават да вдигнат публиката на крака и да я нажежат до степен, подходяща за следващия хедлайнер – генераторите на удоволствие Kraak & Smaak, които ще се появят в 00:30.

След тях щафетата поемат DJ Marten, Tri O Five и Ramsey Hercules.img_3986.JPG

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук