14.3 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Морето взе нови жертви

21-годишен американски гражданин се е удавил на охраняван плаж в Царево, съобщиха от Областна дирекция на МВР – Бургас. Сигнал за давещия се мъж подали граждани около 16.20 часа вчера. Морските гардове обаче не успели да открият тялото на момчето. По-късно трупът ми е открит и изваден от водата. Тялото е откарано за аутопсия в Бургаската болница.  

39-годишен немски гражданин загуби живота си в морето край Приморско. По данни на очевидци, туристът потънал във водата и спасителите въпреки предприетите издирвателни действия не могли да го открият. Трупът на мъжа е забелязан около 14.30 ч. днес, като в момента служители от Регионално гранично управдление – Царево се опитват да го извадят от морето. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Приморско.

На 18.08.т.г. около 10.00 ч. пък в Районно управление «Полиция» – Созопол е получено съобщени еза инцидент на плажа на к-г «Черноморец, при който от водата е извадена млада жена. Ц.В. е реанимирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ, като при свестяването си заявява, че е влязла в морето със свой приятел. Час по-късно от водата е извадено тялото на 25 годишния Д.Й. от Ловеч, , дошъл на почивка по морето. Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ – Бургас.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук