13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Мосинов: Май се борим за званието „Най-дълъг град“

Имам чувството, че се борим за званието „най-дълъг град“, написа в личния си facebook-профил общинският лидер на БСП, Евгений Мосинов. Социалистът пита и кога към Бургас ще се присъединят селата Брястовец и Драганово, след като правителството реши: Рудник и Черно море стават част от общинския център. 

Мосинов, Тишев

Ето какво пише Мосинов по темата: 

„Само за едното левче градски транспорт ли го правим? За съжаление екстрите като по висок данък сгради и такса битови отпадъци идват по късно, както и загубата на местно самоуправление и превръщането на кмета на селото в обикновен общински чиновник. Сега поне имаха някакъв минимален местен бюджет като второстепенен разпоредител на бюджетни средства. Кога ще присъединим Брястовец и Драганово.
Парадокс е но град Бургас расте навътре в сушата като присъединява селища от вътрешността на общината, отстоящи на 15 километра отстояние. Да не забравя пътят до там става също общинска собственост и общинска грижа. кой ще плаща асфалта?
Между другото, точно днес, новите бургазлии от кварталите Ветрен и Банево, се опитват да попитат общинарите ДОКОГА ще живеят в прах, кал и недовършена канализация. И моля не ме обявявайте за враг на прогреса и европроектите.“

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук