14.9 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Мосинов: Не съм мислил за кметското място

Може да има кандидат, подкрепен от НФСБ и БСП

Кметът на Бургас Димитър Николов е длъжен да обяви дали ще се кандидатира за нов мандат на предстоящите местни избори. Това каза на среща с журналисти, председателят на общинската структура на БСП – Бургас, Евгений Мосинов.

По думите му, кандидатът за кмет на града трябва да бъде позната на обществеността личност, с неоспорими компетенции и качества. „Аз съм смел и предполагам, че никой не се съмнява в моята компетенция. Не съм решил дали ще се кандидатирам за кмет на Бургас. Не съм предложил името си за обсъждане пред партийното ръководство”, каза Мосинов.

Според него, трябва да има мандатност за кметовете. „Ние ще бъдем открити в търсенето на партньори, в търсенето на концепция и намирането на подходящите хора. Считам, че управлението на един град трябва да бъде поверено на човек, който е разпознаваем от обществеността. Предстоят ни разговори с хора. Ще се борим за един по социален Бургас, в който бюджета за социални дейности да не свършва в средата на годината”, категоричен е Евгений Мосинов.

От думите му стана ясно, че червените ще проведат среща с колегите си от Национален фронт за спасение на България, на която ще бъде обсъдена възможността за обща кандидатура за кмет на местните избори през есента.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук