12.1 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Мосинов: Следващият кмет на Бургас ще се казва Евгений Мосинов

Следващият кмет на Бургас ще се казва Евгений Мосинов. Дали това ще стане сега или след четири години, ще решат избирателите. По-добре това да стане сега. С тези думи кандидатът за кмет на Бургас, издигнат от БСП регистрира листата за общински съветници на партията. Той пристигна пред  пред сградата на Областна управа с червена роза, която кавалерски подари на журналистка. „Днес регистрираме листата за общински съветници, кандидати за кметове на кметства и кмет на община Бургас на Българската социалистическа партия. Участваме под името Българска социалистическа партия. Регистрираме пълна листа от 51 души – кандидати за общински съветници и кандидати за кметства. Ще разчита на гласовете на тези бургазлии, които намират, че кметът Димитър Николов и управляваната от него администрация, не са успешни и не бяха, въпреки множеството изхрачени публични средства, достатъчно полезни и ефективни. Разчитам на гласовете на тези бургазлии, които смятат, че след 8 години в управлението, една администрация трябва да бъде обновена, заедно с този, които я води. Разчитам на гласовете на обикновените бургазлии, на тези, които мислят и обичат града си.

Mosinov3Ще водим кампания, в която ще коментираме със своите съграждани основните тези в нашата платформа – административна реформа, изборни районни кметове в Бургас, пренасяне на внимание на администрацията към проблемите на кварталите, въвеждане на ефективни и реални обществени обсъждания, тежест към соц. инфраструктура и внимание към обикновения бургазлия.

Минималното ми очакване е 9 съветници да влязат в местния парламент, максималното е 10, а защо не и 12. Считам, че в досегашната си работа като общински съветник, за разлика от всички друти кандидати за кмет, които са нови за политиката, изключвам Димитър Николов, аз съм се проявил като негова алтернатива. Искам да подчертая, че основният път за развитие на Бургас като град и като община, е пътят на развитие на всяка една съвременна българска община – това е и усвояване на европейските средства и фондове. От това отклонение няма да има. Тежестта ще бъде пренесена към начина, по който се работят проектите към целта и крайните резултати. Бургас излиза от „детската си възраст” и трябва да усвоява средствата по-мъдро през втория програмен период.

Mosinov2Ето и първите 10 в листата за общински съветници:

  1. Николай Тишев
  2. Чанко Мирчев
  3. Евгени Мосинов
  4. Живко Господинов
  5. Бенчо Бенчев
  6. Тодор Ненов
  7. Красимира Каракашева
  8. Румен Николов
  9. Женя Илиева
  10. Дарина Стоянова
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук