8.8 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Московчани искат смърт за бавачката, обезглавила малката Настя (видео)

Ядосани московчани попречили на буса, който транспортира бавачката Гюлчехра Бобокулова, да напусне дома, където обезглави невръстната Настя.

„Ще те режем и ние на парчета, както направи с детето! Ти си демон, не заслужаваш да живееш!“. Такива възгласиха се чували от тълпата възмутени граждани.

Службите провели следствен експеримент, по време на който тя да покаже на униформените как точно е отнела живота на болното детенце, съобщи руската телевизия NTV в репортаж от мястото.https://www.youtube.com/watch?v=UZFAEIWFO8o

Гюлчехра обяснявала една по една стъпките, по които е действала с детето. Докато говори и действа жената е пазена от толкова полицаи, колкото се ползват за кортежа на някой държавен глава.

Хора от цяла Москва идват пред дома на  малкото момиче, за да поставят цветя и играчки, палят свещи и плачат. За момента Гюлчехра е в ареста. Престои да се определи каква точно ще е присъдата й.

Припомняме ви, че Гюлчехра е държала обезглавено момиче и заплашвала да се самовзриви. Изданието уточнява, че жената била бавачка на детето, с чиято глава се разхождала. Вчера е изчакала родителите му да тръгнат на работа, убила е момченцето, подпалила апартамента и тръгнала към метрото./ 24chasa.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук