14.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Москов: Не сме говорили за ледерското място в ДСБ

Не са водени разговори за лидерското място в ДСБ. Това обяви пред симпатизанти в Бургас, здравният министър д-р Петър Москов. По думите му, Реформаторският блок има нужда „да докаже резултати от участието си във властта, да докаже смисълът от коалицията си с ГЕРБ и от масивното управляващо мнозинство“.

По повод информациите, че именно Москов ще смени Радан Кънев като лидер на Демократи за силна България, здравният министър отговори единствено, че отношенията му с Радан Кънев са добри, с което нито отхвърли, нито потвърди твърденията, че има вероятност да го наследи като председател на ДСБ.

„Отказът от власт не води до по-добри решения за обществото и за партията, която управлява“, каза още Петър Москов по повод ситуацията, в която неговият съпартиец Радан Кънев излезе в опозиция и обяви намерението си да създаде нов политически проект.

След срещата с местния актив на ДСБ и на Реформаторския блок, Москов обяви, че единството на блока не само трябва да бъде запазено, но и заздравено. Според него, това би било лесно постижимо с конструктивни разговори.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук