19.9 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Музикалното с концерт „Любов по ноти“ преди Св. Валентин

„Любов по ноти” очаква почитателите на красивата и романтична поп музика в навечерието на празника на любовта и виното.

Поредната нетрадиционна  музикална приказка  ще се случи благодарение на организаторите – All the Jazz и Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров”.

Вокалните педагози – джаз-пеи Милена Добрева, Анета Данаилова, Георги Минков и Невена Цанева.

На 12 февруари романтиката и нежността ще оживеят с красивите мелодии  за любовта в изискания стил на младите изпълнители.

Публиката ще се наслади на вечните песни посветени на най- красивото чувство като : “ Светът е за двама“, “ Старата любов“, „Вleeding love“, „Hurt“, “ One and only“, “ You are the sunshine of my life“, “ Веd of roses“, “ Just the way you are“ и много други.

В този музикален спектакъл участие ще вземат Йоана Петрова, Габриела Димитрова, Неделина Захариева,Ивана Василева, Каля Коева, Вероника Грозева, Маноела Георгиева, Кристина Станкова, Аманда Вагенщайн, Ксения Гребен, Росица Перева, Богомила Цекова, Михаела Тончева, Мирослава Пейчева, Йоана Стоянова, Маломир Ингилизов, Боил Каранейчев и Станислав Сталев.

А за да бъде приказката за любовта и щастието, за усмивката и мечтите истинска в нея ще се  включат и актьорите Натали Геврен и  Стоян Величков.

Уникалният концерт „Любов по ноти ” ще се състои на 12 февруари от 19.30 часа в Бургас,  в нощта преди празника на влюбените Свети Валентин и ще се превърне в подарък на децата от Музикалното училище  за верните им фенове.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук