16.5 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Мъж се самозапали! Борят се за живота му /Обновена/

42-годишен мъж се е самозапалил в района на село Миролюбово, научи zonaburgas.bg Пострадалият е откаран в Спешното отделение на Бургаската болница около 19.00 часа. Мъжът е със 100% изгаряния по тялото, в термичен шок.

Екип на  отделението, трима реаниматори и уролог са направили всичко по силите си, за да стабилизират пациента и той  да бъде транспортиран до клиниката по изгаряния във ВМА – Варна. 

Кметът Димитър Николов и изпълнителният директор на МБАЛ-Бургас д-р Бойко Миразчийски са организирали вертолет за транспортирането, но за съжаление машината не можела да отлети при здрачаване и в тъмната част на денонощието. Предприети са действия за транспортиране с линейка

Раните му са обработени, мъжът е на апаратна вентилация. Докато е бил в Шокова зала са му правени вливания, за стабилизиране на състоянието. Изгранията на пациента са изключително тежки и се определят като травма несъвместима с живота, съобщиха от болницата. 

По непотвърдена информация, пострадалият решил да посегне на живота си по пътя Изворище – Миролюбово. Залял се с гориво до колата си. Очевидци са съобщили за трагедията на спешния телефон 112.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук