12.1 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Мъртво пиян английки турист тупна от 4-ти етаж в Сънито

Снощи около 01.45 ч. в Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение за нарушаване на обществения ред в хотел «Кубан», при което английски турист, във видимо нетрезво състояние, счупил стъклена витрина. Констатирано е, че туристът е настанен в комплекс «Роял Дриймс»  в Слънчев бряг, но не може да представи никакъв документ за самоличност.

Чужденецът влязъл в апартамента си в хотела / разположен на четвъртия етаж/ за да търси лични документи, като полицаите се отправили към рецепцията за проверка на адресна карта на мъжа.

Слизайки по стълбите служителите чули тъп звук, като при излизане от комплекса, видели туриста да лежи в неестествена поза на тревата до входа на сградата.

Същият е откаран в МБАЛ – Бургас, където е констатирано, че има счупване на кост на петата на единия крак и травма на бъбреците, но е без опасност за живота. Туристът е прегледан и освободен за домашно лечение.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия, около 10.00 ч. на 23.06.т.г. е установена самоличността на пострадалия турист – това е : 22 годишния М.Х. от Донкастър, Великобритания, който заедно с 16 годишната си приятелка, пристигнал в България, като индивидуален турист на 21.06.т.г. с чартърен полет, кацнал в 22.20 ч. на Летище – Бургас.

Работата по изясняване на случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук